Anunţat: Shoot Many Robots -“simulator de masacrat roboţi”

Shoot Many Robots îşi va face apariţia pe piaţa de gaming în 2012 şi avem ocazia să apreciem munca unor producători care urmează să numească acest joc un prim proiect original marca Demiurge Studios.

Ei  au ales să încheie un parteneriat cu Ubisoft pentru a ne aduce acest RPG de tipul run and gun (un personaj care nu face decât să sară şi să împuşte roboţii = anstistres) care va fi disponibil numai în format digital pe PC,  PlayStation Network şi Xbox Live Arcade.

Încă de acum Shoot Many Robots se anunţă a fi un titlu care să îşi rezerve un spaţiu pe hardurile noastre, plecând de la premisa ca tu, jucătorule, intri în pielea lui P. Walter Tugnut (P= Pickles), un singuratic depresiv, sătul de viaţă si care îşi stinge setea cu bere (singurul lichid din joc ce îi reface sănătatea) ce aşteaptă să înceapă masacrul, apocalipsa roboţilor!

Astfel, jocul va avea atât o campanie de single-player bazată pe acumularea de XP, cât şi cooperativ (2 jucători) dar  cu până la 4 jucători online iar în ambele cazuri se poate opta între Survival Mode (luptă cu valuri de roboţi până mori) şi clasica abordare pe nivele ale jocului.

Producătorii nu au neglijat nici posibilitatea de personalizare a personajului şi a armelor sale (muniţie nelimitată), moneda de schimb fiind piuliţele strânse de la cei pe care i-ai masacrat. Jocul nu duce lipsă de ingeniozitate în ceea ce priveşte înfăţişarea lui P. Walter Tugnut (Pickles), care poate fi echipat într-un…tutu (fustiţă roz, pentru balerine draguţe), scut de wiking, o cască de fotbal american şi altele. De cealaltă tabără sunt roboţii, care vin în diferite mărimi, forme şi duritate, în funcţie de nivelul atins în joc, care au nume extrem de sugestive pentru abilităţile lor mortale: The Chopper, Tankbot, Hummer, Small Fry, Hot Rod, Fatboy.

În linii mari, după cum spunea şi Albert Reed (co-fondatorul Demiurge Studios) pentru cei de la IGN, jocul este în esenţă un simulator de omorât roboţi. Deci în orice caz, se anunţă a fi unul dintre acele titluri care ne va elibera de presiunea vieţii cotidiene, permiţându-ne să de descarcăm furia pe însetatele creaturi metalice.

De asemenea, a fost lansat un first look trailer destul de interesant:

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.