Apple Watch 2 a fost anunțat oficial

Dacă anunțul noului iPhone nu a fost suficient, Apple pregătește cea de-a doua generație de ceasuri inteligente.

Apple Watch 2 vine cu un ecran de două ori mai luminos decât generație precedentă, este resistent la apa la o adâncime de până la 50 de metri și vine cu noul sistem de operare pentru ceasuri dezvoltat de Apple, numit WatchOS 3.0. Mai are la bord GPS, iar ecranul este realizat din șafir artificial. Bateria ceasului, spune Apple, te va ține 18 ore, ridicol de puțin.

apple-watch-2

Apple Watch Series 2 pornește de la $370 pentru un model din aluminiu cu brațară de silicon. Pentru modele mai premium cu carcasă de metal și brațară din piele va trebui să scoți din buzunar încă câteva sute de dolari. Cea mai nouă adiție în gama ceasurilor inteligente o reprezintă Apple Watch-ul construit din ceramică. Deși arată elegant, nu știu cât de rezistent poate să fie căci la urmă urmei este ceramică. Vor există și ediții speciale pentru noul gadget Apple precum Nike+ sau Hermes.

https://www.youtube.com/watch?v=p2_O6M1m6xg

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.